Bitcoin-prisen skal gå opp, sier Scaramucci mens Skybridge Capital lanserer Bitcoin Fund

19. Januar 2021 Aus Von admin

SkyBridge Capital, det globale investeringsselskapet ledet av Anthony Scaramucci, den tidligere kommunikasjonsdirektøren i det hvite hus, gjør runder for lanseringen av det nye Bitcoin-fondet, som allerede har rapportert å eksponere $ 310 millioner dollar eksponering for Bitcoin, som selskapet har påpekt i en presse. utgivelse. Dette er en rask oppfølging fra lanseringen av de tidligere fondene. Skybridges investering på tvers av Bitcoin-investeringsfond var i utgangspunktet 182 millioner dollar, men med den nye lanseringen vil tallene sikkert gå høyere.

Depotmottakerens rolle vil bli tatt opp av Fidelity, mens Ernst & Young har ansvaret for fondsrevisjon. Skybridge er en del av de ledende tradisjonelle finansinstitusjonene som tar sjansen på Bitcoin gjennom Bitcoin-produktlansering. Interesserte investorer får luksusen av sikkerhet. Minimumsinvesteringen for fondet starter på $ 50.000.

Mens firmaet ser ut til å utvide seg i Bitcoin-adopsjon, avslørte lederen Scaramucci at i motsetning til sine jevnaldrende, har han vært en tvilende Thomas og er ennå ikke all-in med Bitcoin. „Jeg er fordomsfri om bitcoin. Det er massevis av bitcoin-evangelister, og jeg har vært mer motvillig kjøper, sier han. Selv om han sier til CNN at “dette er digitalt gull og det er lettere å overføre. Vi elsker knappheten på bitcoin. Dette er en bærbar og moderne måte å lagre kapital på, ”forklarer Scaramucci at han frykter at den ustabile tilstanden til den ledende valutaen kan føre til et enormt tap for investorer. For å sitere ham; “Dette kan være en oppblåsbar toppboble. Vi forventer at fondet er ustabilt og at det kan tape penger. ” Imidlertid hevder han at Bitcoins struktur absorberer den av regjeringens politikk, og kan være gunstig for monumentale penger.

Som han sier;

“Jo mer sannsynlig banen er at folk kan tjene en monumental sum penger. Bitcoin er uhindret av Federal Reserve-politikk eller gullforsyningsproblemer, det er mer etterspørsel etter bitcoin nå enn tilbud. Prisen skal gå opp. ”

Tilstrømningen av institusjonelle investorer har hatt stor innvirkning på å øke adopsjonen. Scaramucci krediterer Micheal Saylor fra Microstrategy, hvis firma for øyeblikket eier mer enn 1,5 milliarder dollar i Bitcoin sammen med Stanley Druckenmiller og Paul Tudor Jones, hvis Bitcoin-beholdning hjalp ham med å holde et åpent sinn.

Han legger til at inngangen til betalingsgiganter som PayPal og Jack Dorsey’s Square i Bitcoin-markedet har bidratt til å øke prisen på Bitcoin. Scaramuccis kommentarer reflekterer den spirende institusjonelle interessen for Bitcoin.